Ce înseamnă, de fapt, vulcanizare mobilă

Ce înseamnă vulcanizare mobilă?

Ce înseamnă vulcanizare mobilă?

Trăim în secolul vitezei. Chiar și-n vis suntem mitraliaţi de secunde

Ionuț Caragea

La timpuri noi, reguli noi…! Secolul vitezei, în care tot timpul intervin activitățile la minut, este acum și cel în care nimic nu se mai face fără tehnologie, iar noi trebuie să ne adaptăm și să îi învățăm să se adapteze și pe cei trecuți de prima tinerețe.

Vulcanizarea mobilă vine în ajutorul tuturor conducătorilor auto, atât a celor experimentați, cât și a celor proaspăt inițiați în tainele șofatului.

Ce înseamnă, de fapt, „vulcanizare mobilă”?

Vulcanizarea mobilă este asemenea unei ambulanțe- doar că mult mai dotată pentru pacienții pe patru roți.

Conceptul de ” vulcanizare mobilă,, apare în completarea sarcinii pe care am lăsat-o în seama tehnologiei și anume, atunci când smartphone nu poate face mai mult decât anunțarea avariei și distribuirea locației, ambulanța auto vine în ajutorul nostru cu o serie de servicii rapide și de calitate care ne permit continuarea călătoriei fără a ne abate prea mult din drum.

Echipa de salvare mobilă a automobilelor dispune de aparatură de prim ajutor, precum și de scule, dispozitive și verificatoare, care după fiecare intervenție asigură continuarea călătoriei fără peripeții.

„Ambulanța” în cauză are instalat pe motor un compresor de aer auxiliar, dispune și de un invertor cu tensiune între 12 și 220 V de 300w. Asigură înlocuirea sau repararea anvelopei, echilibrarea roților, îndreptarea și roluirea jantelor, deblocarea prezonului antifurt, montarea roții de rezervă, pornirea autoturismului.

*Ce presupune deblocarea prezonului antifurt?*

Există situații când, din diverse motive, prezoanele se rup. „Vinovată,, poate fi calitatea slabă a materialului din care este construit șurubul propriu-zis, șurubul în sine poate fi prea vechi, sau poate chiar un factor mecanic- cert este că odată rupt, acesta trebuie îndepărtat pentru a asigura rezistența funcțională în continuare.

*LUCRĂRILE DE CALITATE ȘI RAPIDITATEA NE DEFINESC! DACĂ EȘTI TOMA NECREDINCIOSUL ȘI PÂNĂ NU VEZI, NU CREZI, VIZITEAZĂ-NE. NU VEI REGRETA!

Calitatea nu este niciodată un accident, este întotdeauna rezultatul unui efort de inteligenţă

John Ruskin

👇Cauți vulcanizare mobilă?
Contactează-ne acum! 👇

Vezi și

Schimbul anvelopelor – o necesitate sau un moft?

Lumea șoferilor se împarte uneori în două categorii: cei ce cred că schimbatul anvelopelor este un moft și cei ce consideră că este o necesitate. În acest articol, vom vedea care sunt argumentele celor două categorii de șoferi și care este de fapt adevărul.

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button