Service mobil

Cum te poate ajuta un service mobil când ai rămas blocat în mijlocul pustietății?

Service mobil

În viață, avem parte inevitabil de anumite momente când lucrurile nu decurg așa cum le-am planificat. Șoferii înțeleg cel mai bine acest aspect, căci drumurile lungi sunt pline de lucruri imprevizibile. Gropi, pietre ascuțite, borduri înalte, o multitudine de obiecte de pe străzile românești sunt un potențial pericol pentru buna circulație a automobilelor noastre. Poți avea o pană chiar în mijlocul pustietății, mai ales pe drumurile montane. Deși am pornit într-o manieră negativă, acest articol este despre un fenomen pozitiv, o inovație în domeniul serviciilor auto, care a reușit să salveze mulți oameni din impas, desigur vorbim despre un service mobil.

Ce este un service mobil?

Un service mobil sau o vulcanizare mobilă este o opțiune inovativă pentru șoferii care au ajuns într-o situație neplăcută pe drum, fie că vorbim despre o anvelopă tăiată sau o jantă crăpată. Un service mobil îi ajută pe șoferi să rezolve situațiile împotriva cărora, din păcate, nu avem cum să ne asigurăm. Când ajungem într-un impas și suntem departe de casă, există tentația să încercăm să rezolvăm singuri problemele apărute. Totuși, calitatea unor astfel de reparații adesea nu poate garanta și siguranța ulterioară a șoferilor și pasagerilor săi. Un service mobil este o soluție rapidă și eficientă pentru situațiile neprevăzute din viața șoferilor, când nu-și pot permite să circule cu problema existentă.

Ce servicii oferă un service mobil?

Un service mobil este mai întâi de toate pentru șoferii care au rămas cu anvelopa deformată și nu pot efectua o înlocuire din cauza lipsei unei anvelope de rezervă sau a instrumentelor necesare. De asemenea, dacă nu ați mai făcut niciodată acest lucru, un service mobil este opțiunea potrivită pentru a vă economisi timpul prețios și a evita potențialele accidentări. Mobilitatea este avantajul principal al acestui serviciu, căci chiar dacă vă aflați pe o stradă centrală aglomerată sau poate pe un drum uitat de lume, tehnicienii unui service mobil se vor deplasa către destinația comunicată telefonic.

Înlocuirea anvelopelor…

Dacă nu aveți în portbagaj o roată de rezervă, iar anvelopa trebuie înlocuită sau reparată, veți avea nevoie de o anvelopă nouă. Cozile la vulcanizări pot fi infernale, mai ales odată cu începerea sezonului rece când toată lumea își schimbă cauciucurile. Un service mobil va economisi timpul pe care l-ați fi petrecut așteptând, de asemenea, este o opțiune mai sigură care vă poate garanta calitatea anvelopelor noi, spre deosebire de montarea unor anvelope de către amatori. Nu recomandăm apelarea la niște specialiști mai puțin calificați, căci ei adesea pot să nu livreze aceleași produse de calitate pentru mașina ta.

Mașina s-a oprit…

Accidentele clasice țin în mare parte de deformarea anvelopelor sau a jantelor. Există însă niște situații mai specifice când mașina clientului pur și simplu se oprește în mijlocul drumului. Dacă mașina ta nu mai pornește, este momentul potrivit să apelezi la serviciile noastre, prin intermediul unui baterii cu robot special, tehnicienii AutoChelu vor reuși să îți repornească mașina. O altă situație care poate surveni este blocarea cheii antifurt, dacă aceasta s-a deteriorat, s-a pierdut sau a fost decalibrată, situația poate fi remediată prin deblocare prezon antifurt roată. Extragerea prezoanelor se face fără riscul de deteriorare a jantei.

Vezi și

Schimbul anvelopelor – o necesitate sau un moft?

Lumea șoferilor se împarte uneori în două categorii: cei ce cred că schimbatul anvelopelor este un moft și cei ce consideră că este o necesitate. În acest articol, vom vedea care sunt argumentele celor două categorii de șoferi și care este de fapt adevărul.

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button