Vulcanizare Mobilă

Vulcanizare Mobilă

La timpuri noi, reguli noi… Secolul vitezei, în care adesea intervin activitățile „la minut”, este acum și cel în care nimic nu se mai face fără tehnologie, iar noi trebuie să ne adaptăm constant tendințelor.

Vulcanizarea mobilă vine în ajutorul tuturor conducătorilor auto, atât a celor experimentați, cât și a celor proaspăt inițiați în tainele șofatului.

Ce înseamnă, de fapt, conceptul de „vulcanizare mobilă”?

Vulcanizarea mobilă este precum o ambulanță – doar că mult mai dotată pentru „pacienții” pe patru roți.

Conceptul de „vulcanizare mobilă” apare în completarea sarcinii pe care am lăsat-o în seama tehnologiei; atunci când smartphone-ul nu poate face mai mult decât anunțarea avariei și distribuirea locației, „ambulanța auto” vine în ajutorul vostru cu o serie de servicii rapide și de calitate care vă permit continuarea călătoriei fără a vă abate prea mult din drum.

Echipa de „salvare” mobilă a autovehiculelor dispune de aparatură de prim ajutor, precum și de scule, dispozitive și verificatoare care, după fiecare intervenție, asigură continuarea călătoriei fără peripeții.

,,Ambulanța” în cauză are instalat pe motor un compresor de aer auxiliar, dispune de un invertor cu tensiune între 12V și 220V de 300w; asigură înlocuirea sau repararea anvelopei, echilibrarea roților, îndreptarea și roluirea jantelor, deblocarea prezonului antifurt, montarea roții de rezervă și pornirea autoturismului.

Vulcanizare Mobilă
Ce presupune deblocarea prezonului antifurt?

Există situații când, din diverse motive, prezoanele se rup. Cauza poate fi calitatea redusă a materialului din care este construit șurubul propriu-zis (poate fi prea vechi, deteriorat sau poate avea o problemă de ordin mecanic. Cert este că, odată rupt, acesta trebuie îndepărtat pentru a asigura rezistența funcțională în continuare.

*Lucrările de calitate și rapiditatea ne definesc! Dacă ești „Toma Necredinciosul” și nu crezi până nu vezi, vizitează-ne! Nu vei regreta!

,,Calitatea nu este niciodată un accident, este întotdeauna rezultatul unui efort de inteligenţă” – John Ruskin

👇Ai nevoie de Vulcanizare Mobilă?
Contactează-ne acum! 👇

Vezi și

Schimbul anvelopelor – o necesitate sau un moft?

Lumea șoferilor se împarte uneori în două categorii: cei ce cred că schimbatul anvelopelor este un moft și cei ce consideră că este o necesitate. În acest articol, vom vedea care sunt argumentele celor două categorii de șoferi și care este de fapt adevărul.

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button