Deblocare Prezon Antifurt

DEBLOCARE PREZON ANTIFURT BRAȘOV

Deblocare Prezon Antifurt Brașov

A fost nevoie de găsirea unei soluții eficiente care să țină la o parte hoții de jante și roți. Ei bine, da, există astfel de persoane cu intenții îndoielnice. Design-ul jantelor a evoluat foarte mult în ultimii ani. Iar acum, datorită tehnologiei Diamond Cut, ele au devenit extrem de valoroase.

Pentru a evita situațiile în care cumpărătorii se trezesc cu mașina pe butuci, producătorii auto au inventat prezonul antifurt. Acesta este similar cu unul obișnuit, dar, pentru a putea fi desfăcut, este nevoie de o cheie specială. Un set de prezoane antifurt vine în număr de patru, câte unul pe fiecare roată. De asemenea, veți primi și cheia specială care le desface. Dacă însă aveți o pană, este foarte posibil ca vulcanizările obișnuite să nu poată debloca prezonul antifurt. Așa că, de cele mai multe ori, acesta este rupt de către echipa de vulcanizare, pentru a nu zgâria janta.

Există service-uri auto perfect capabile să se descurce și în situațiile în care există prezoane antifurt! AutoChelu este unul dintre ele. Reușim, de asemenea, să deblocăm cu succes prezonul antifurt al mașinii tale, în cazul în care acesta a fost deteriorat.

Siguranță

Acum puteți sta liniștit. Chiar dacă nu mai aveți cheia specială, vă putem ajuta!

Responsabilitate

Tratăm fiecare client cu mare responsabilitate și ne asigurăm că îi oferim rezultatul scontat.

Integritatea jantei

Janta nu va fi afectată de către operațiunea pe care o desfășurăm pentru a debloca prezonul.

Calitate

Punem calitatea înainte de toate, alături de transparență, și reușim să fim pe măsura așteptărilor.

DEBLOCARE PREZON ANTIFURT BRAȘOV

Dacă ați fost implicat într-un eveniment rutier de urgență în timpul căruia prezonul antifurt s-a rupt, ne puteți solicita serviciile. 

Deblocarea prezonului antifurt diferă în funcție de situație. În absolut toate cazurile vom folosi doar metode profesionale, care au șanse majore de reușită. Se va face, astfel, loc pentru un prezon nou.

În cazul unei urgențe rutiere, programarea nu este necesară. Totuși, dacă situația în care vă aflați nu este urgentă, vă invităm să ne contactați și vom stabili împreună o soluție.

Deblocare Prezon Antifurt Brașov

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button