Echilibrare Roți

ECHILIBRARE ROȚI BRAȘOV

Echilibrare Roți Brașov

Important de știut cu privire la echilibrarea roților

Cu toate că mulți conducători auto îl trec cu vederea, echilibrarea roților este un proces extrem de important. Este vital ca roțile mașinii să vă asigure siguranța și confortul, mai ales la un drum mai lung. Dacă acestea nu sunt corect echilibrate, rulmenții și amortizoarele se vor deteriora. În același timp, cel mai probabil veți începe să simțiți vibrații ale volanului, mai ales la viteze mai mari. Ce se întâmplă? Roțile iși pierd contactul ferm cu partea carosabilă la viteze mari și avelopele încep să se tocească neuniform.

Este important să aveți în vedere faptul că echilibrarea roților trebuie realizată la timp, adică la fiecare schimb de anvelope (vară și iarnă) sau dacă ați avut pană.

Echilibrare roți Brașov

Acest serviciu este furnizat în regim non-stop, în cadrul vulcanizării mobile. Așadar, ne deplasăm noi la locația indicată și realizăm echilibrarea roților la orice oră. Chiar și dacă nu ați avut parte de o urgență rutieră, vă putem ajuta în acest sens. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați, să ne explicați despre ce este vorba, iar noi ne vom ocupa de restul. 

  • Eficiență și timp redus de așteptare
  • Echipă de profesioniști
  • Confortul unui drum fără probleme
Echilibrare Roți Brașov

Întrebări frecvente legate de acest serviciu

Dacă se dorește schimbul de anvelope pentru noul sezon, indicat este să luați în considerare și echilibrarea roților. Iar, dacă ați avut o pană sau dacă au fost aplicate mansoane recent, de asemenea, vă recomandăm să apelați la noi pentru acest serviciu.

În momentul de față, itinerariul nostru este compus din următoarele locații: Brașov, Săcele, Ghimbav, Codlea, Hărman, Predeal, Sinaia, Bușteni, Făgăraș și împrejurimi. 

Întotdeauna vom solicita plata după efectuarea serviciului. Veți fi informat după constatarea inițială în ce buget intră toate serviciile de care aveți nevoie.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button