Îndreptare Jante

ÎNDREPTARE JANTE BRAȘOV

Îndreptare Jante Brașov

Îndreptare Jante Brașov - disponibil non-stop

Acum este posibil ca jantele mașinii dumneavoastră să fie îndreptate pe loc! Ați avut parte de un eveniment rutier neprevăzut? Jantele autoturismului s-au deformat în urma vreunui impact? Acum puteți sta liniștit – ne puteți solicita serviciile, iar noi vă redăm mobilitatea! Venim acolo unde este nevoie de noi și îndreptăm pe loc jantele mașinii, astfel încât dumneavoastră să vă reluați drumul. 

Pentru realizarea acestui serviciu utilizăm doar metode de ultimă generație, și echipaje automatizate. De asemenea, puteți apela la noi și în cazul în care nu este vorba despre o urgență rutieră! Scutiți, astfel, un drum în service, evitați situațiile în care se stă la coadă și vă asigurați că jantele mașinii vor funcționa în mod optim.

Cum se realizează îndreptarea jantelor?

Există mai multe modalități de îndreptare a jantelor, iar acestea diferă în funcție de materialul din acre sunt realizate. De pildă, jantele de tablă (oțel) sunt mai maleabile și deci mai ușor de îndreptat. Ele se pot rolui cu ajutorul unui aparat specializat, printr-o singură prindere. Dacă janta este foarte rău avariată, este posibil ca ea să aibă nevoie să fie sudată.

În cazul jantelor din aliaj sau alte materiale mai dure, îndreptarea lor se efectuează prin metode de încălzire. Astfel, materialul va deveni, automat, mai moale și se poate îndrepta.

Oricare ar fi situația în care vă aflați, veți fi informat cu privire la orice aspect.

Îndreptare Jante Brașov

Întrebări Frecvente

Acest serviciu este disponibil persoanelor care se confruntă cu o urgență rutieră și care au nevoie ca jantele să fie îndreptate. De asemenea, este disponibil și persoanelor care știu că au, spre exemplu, probleme la o jantă (exemplu: o jantă ovalizată). În ambele cazuri, soluția este aceeași: ne deplasăm la locația indicată de dumneavoastră și rezolvăm pe loc problemele.

Este simplu! Contactați-ne la dispeceratul non-stop și explicați-ne despre ce este vorba. Noi vă comunicăm pașii care urmează a fi efectuați, precum și timpul care ne va lua să ajungem la dumneavoastră.

Nu! Ne puteți suna la orice oră, fără a avea nevoie de programare. Noi vom prelua solicitarea dumneavoastră cât mai repede posibil și ne vom deplasa unde este nevoie. În cazul în care nu este vorba de o urgență rutieră, putem stabili împreună ziua și ora la care să vă furnizăm acest serviciu.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button