Montaj Roată de Rezervă

MONTAJ ROATĂ REZERVĂ BRAȘOV

Montaj Roată Rezervă Brașov

Industria Europeană a anvelopelor ne recomandă să nu considerăm roata de rezervă ca fiind o soluție pe termen lung. Aceasta ar putea să rezolve un inconvenient în mod rapid, mai ales atunci când ne confruntăm cu o pană, spre exemplu. Cu toate acestea, se recomandă înlocuirea ei cât de repede este posibil, cu una adecvată autoturismului pe care îl conduceți.

De regulă, este bine să verificați dacă mașina pe care o cumpărați dispune de roată de rezervă. Există, însă, și cazuri în care autoturismele noi tind să nu mai vină cu roată de rezervă. Nici măcar cu aceea mai îngustă, cu care se poate circula cu până la 80 de km la oră. Aceasta nu este neapărat o informație nouă. Adevărul este că producătorii primesc anumite amenzi din punctul de vedere al gramelor/CO2 per kilometru pe care le emite autoturismul. Așadar, pentru fiecare gram emis în plus per mașină vândută se primește o penalizare. Iar o roată de rezervă, alături de cric, cheia de roți, un kit, adaugă o greutate adițională în mașină. Iar greutatea este inamicul numărul 1 când vine vorba de manevrabilitate și de consum. De aceea, unele modele de mașini nu mai vin cu roți de rezervă.

 

Adevărul despre roata de rezervă

Dacă însă dispuneți de o roată de rezervă și s-a întâmplat să aveți o pană, vă putem ajuta și în acest caz! Sub nici o formă nu este recomandat să circulați în continuare cu anvelopa avariată! O roată de rezervă poate avea dimensiunile normale ale unei roți, dar, în cele mai multe cazuri, aceasta este mai îngustă. De asemenea, este indicat ca, după montajul acesteia, să nu rulați cu mai mult de 80 de km pe oră, pe o distanță de maximum 200 de km.

Mai apoi, este recomandabil să înlocuiți roata de rezervă cu una corespunzătoare autovehiculului dumneavoastră. 

Montaj roată rezervă Brașov

Dispeceratul AutoChelu funcționează non-stop și este pregătit să vă asiste în caz de urgență rutieră. Suntem specializaâi pentru a oferii servicii pe partea de jante, anvelope și nu numai. Suntem la dispoziția dumneavoastră de luni până duminică și așteptăm să ne contactați!

 

Întrebări Frecvente

Serviciul de montaj roată rezervă Brașov este disponibil la orice oră din zi și din noapte, în cadrul vulcanizării mobile. Ne puteți apela la orice oră, în orice zi a săptămânii.

În acest caz, există mai multe variante. Fie anvelopa respectivă se va vulcaniza, dacă porțiunea afectată nu este mare, fie se va înlocui cu una nouă. Este foarte important să ne comunicați și acest aspect în cazul în care este nevoie, pentru a vă putea asista.

Montaj Roată Rezervă Brașov

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button