Pornire Autoturism

PORNIRE BATERIE AUTOTURISM BRAȘOV

Pornire Baterie Autoturism Brașov

Ce se întâmplăm dacă rămânem fără baterie departe de casă, și nu este nimeni în preajmă să ne ajute? Avem o soluție și pentru această problemă! Cu robotul nostru special de pornire al autoturismelor, vă putem asista în orice situație, indiferent de modelul bateriei sau de capacitatea acesteia de încărcare.

Bateria unui autoturism se poate descărca din varii motive. Există dispozitive speciale care calculează procentual gradul de uzură al acesteia. Însă, dacă, spre exemplu, nu s-a mai circulat de mult, este posibil ca bateria să se descarce pur și simplu. De asemenea, dacă am uitat farurile aprinse sau poate alți consumatori de curent, ne putem trezi că motorul nu mai pornește. Înainte să ne panicăm gândindu-ne că va trebui să schimbăm bateria cu totul, este bine să gândim la rece și să apelăm la profesioniști.

Robotul nostru special pentru pornirea autoturismului este pregătit să reîncarce bateria, indiferent de capacitatea acesteia sau de gradul de descărcare.

Procedeu Rapid

În câteva minute, bateria mașinii dumneavoastră se poate reîncărca, cu zero riscuri!

Echipă de specialiști

Întotdeauna veți fi asistați de o echipă dedicată care respectă procedurile

Efort Minim

Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi. Poți lăsa restul detaliilor pe seama noastră

Profesionalism

Vei fi întâmpinat întotdeauna de profesionalism și calitate.

Întrebări Frecvente

Este simplu! Dacă vă confruntați cu imposibilitatea pornirii autoturismului, este bine de știut că puteți apela la ajutor de specialitate. Venim la locația în care este situată mașina dumneavoastră, conectăm robotul special la bateria acesteia și, în decurs de câteva minute, aceasta se va reîncărca.

Fiind un serviciu pe care îl oferim în regim de urgență, nu este necesară o programare în prealabil. Vă putem reda mobilitatea într-o clipită!

Pornire Baterie Autoturism Brașov

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button