Roluit Jante Brașov

ROLUIRE JANTE BRAȘOV

Ce se poate întampla în cazul în care vă confruntați cu o jantă deformată? În primul rând, este posibil ca anvelopa să nu mai poată sta fixată corect pe aceasta. Este posibil să constatați că există pierderi de presiune mult mai dese decât în mod normal. De aceea, dacă vă confruntați cu o jantă deformată, cea mai sigură metodă este să apelați la un service specializat, care o poate îndrepta. În cazul în care ați pornit la un drum mai lung și s-a produs o lovitură mai puternică, atunci puteți apela fără probleme la serviciul nostru de vulcanizare mobilă!

Ce presupune roluirea unei jante?

În principiu, roluirea presupune eliminarea bătăilor axiale sau radiale. De asemenea, dacă vă confruntați cu o jantă care este ovalizată, prin roluire se va produce îndreptarea acesteia, iar mașina va rula din nou în siguranță. Durata de execuție a acestui procedeu este de 8 minute pentru o jantă din tablă, și între 5 și 45 de minute pentru o jantă din aliaj. Contactați-ne acum pentru servicii non-stop de vulcanizare mobilă, prin care vă putem ajuta să vă recăpătați mobilitatea!

Roluire Jante Brașov

Suntem unde ai nevoie de noi!

În cadrul serviciului complet de vulcanizare mobilă, vă asistăm atât cu operațiunea de roluire a jantelor, cât și cu alte servicii de mare însemnătate. Autoutilitara pe care o utilizăm este complet echipată pentru a face față situațiilor de urgență rutieră, fiind echipată cu utilaje de top. De acum, puteți porni liniștit la drum lung. AutoChelu vă oferă servicii legate de anvelope, jantele mașinii sau chiar pornirea bateriei, astfel încât să puteți pleca din nou la drum!

Parteneri de drum

Considerați-ne partenerii dumneavoastră de drum! Salvați numărul nostru în agenda telefonului pentru orice eventualitate: +40 (761) 677 707.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button