Montaj și Înlocuire Anvelope

SCHIMB ANVELOPE BRAȘOV

AutoChelu nu te lasă pe jantă!

În cadrul serviciului pus la dispoziție non-stop, de vulcanizare mobilă, aveți posibilitatea să solicitați înlocuirea anvelopelor dumneavoastră. Această operațiune se poate stabili, inițial, telefonic. Astfel: în cazul în care anvelopele sunt extrem de avariate și nu se poate continua rularea cu ele, le putem înlocui cu un set nou. Este necesar să ne comunicați acest aspect, pentru a putea veni pregătiți. 

Montajul și înlocuirea se vor realiza doar cu utilaje profesionale și personal specializat. 

Schimb Anvelope Brașov

Înainte de schimbul de anvelope

Înainte de schimbul anvelopelor, este necesar să ne asigurăm că, în primul rând, jantele sunt în condiție bună. În caz contrar, va fi nevoie de îndreptarea acestora înainte de montajul anvelopelor. Prin serviciul de vulcanizare mobilă Brașov, vă putem îndrepta și rolui jantele pe loc, astfel încât să vă redăm mobilitatea cât mai rapid. 

De asemenea, este foarte important să ne comunicați dimensiunile anvelopelor de care aveți nevoie, pentru a ne asigura de compatibilitatea acestora la fața locului. 

Este posibilă și vulcanizarea anvelopelor în cazul în care acestea nu sunt foarte avariate. Aceasta se va realiza pe loc în cadrul serviciului nostru. În cazul în care înlocuirea este necesară, vom verifica:

 • aspectul general al anvelopei
 • presiunea din interior
 • integritatea noii anvelope
 • sensul de montare
 • standardele producătorului
 • alte particularități specifice

Schimb anvelope Brașov

Avantajele schimbului de anvelope în orice locație vă poate scuti de drumul până la service-ul de roți și de timpul de așteptare. Ne puteți solicita de oriunde din Brașov și împrejurimi (Ghimbav, Codlea, Săcele, Predeal, Hărman, Sinaia, Bușteni și Făgăraș), iar noi ne vom deplasa la locația indicată.

Acest serviciu este disponibil în regim non-stop! Ne puteți apela la orice oră din zi sau din noapte. Pentru cazurile non-urgente în care se solicită să intervenim, putem stabili o programare. Astfel, dumneavoastră puteți sta liniștit în timp ce anvelopele mașinii sunt schimbate!

Acest aspect depinde de la caz la caz. Dacă este o situație urgentă și atât jantele, cât și anvelopele sunt avariate, trebuie luată în calcul și operațiunea de îndreptare a acestora, iar anvelopele trebuiesc, cel mai probabil, înlocuite cu totul. Dacă este vorba de un simplu schimb datorat noului sezon, putem finaliza operațiunea în maximum jumătate de oră. 

În cazul unei urgențe de acest gen, avem la dispoziție și serviciul de tractări non-stop, dar și un serviciu adițional de taxi pentru pasageri. Astfel, autoturismul dumneavoastră va fi tractat în siguranță, iar pasagerii care vă însoțesc pot fi aduși în siguranță în orice locație prin intermediul acestui serviciu. 

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


  Trimite mesaj
  Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
  Call Now Button