Vulcanizare Anvelope

Vulcanizare anvelope BraȘov

Vulcanizare Anvelope Brașov

Vulcanizarea anvelopelor - o soluție întotdeauna?

Dacă ați rămas în pană iar deplasarea la un service pentru vulcanizare este imposibilă, contactați-ne! Venim noi la locația indicată de dumneavoastră, și realizăm vulcanizarea pe loc a anvelopei cu probleme. 

Pentru această operațiune utilizăm metoda vulcanizării cu sulf, dovedită de-a lungul timpului a fi una dintre cele mai indicate metode în cazul acestor situații.

Vulcanizare Anvelope Brașov

Prin operațiunea de vulcanizare pe care o desfășurăm în regim de urgență, putem repara orice spărturi, găuri sau înțepături aflate la nivelul anvelopei. Nu este recomandat să rulați în continuare în condițiile în care vă confruntați cu această problemă. Cea mai sigură opțiune este fie să vă deplasați într-un service de vulcanizare auto, sau să ne contactați pe noi! Ne deplasăm cât mai rapid cu putință la locația pe care ne-o comunicați și realizăm operațiunea de vulcanizare pe loc!

Pentru acest proces, utilizăm metoda încălzirii cu sulf, care presupune automat modificarea structurii cauciucului. Acesta capătă un mai mare grad de elasticitate, ceea ce îi permite lipirea. 

Așadar, dacă sunteți în trafic și ați constatat că una dintre anvelopele mașinii a fost avariată de un cui, spre exemplu – contactați-ne cu încredere!

Vulcanizare Anvelope Brașov

Avantaje ale vulcanizării pe loc

În cadrul serviciului de vulcanizare roți Brașov, disponibil de luni până duminică, în regim non-stop, vă mai oferim:

 • funcționalitate pe orice tip de condiție meteo
 • echipaj specializat și amabil
 • utilaje de ultimă generație, în mare parte deja automatizate
 • rapiditate și eficiență
 • timp relativ scurt de așteptare
 • garanția integrității rezultatului final

Cea mai rapidă modalitate prin care puteți beneficia de acest serviciu este să ne contactați telefonic, la numărul +40 (761) 677 707. Noi vom prelua solicitarea dumneavoastră și vă vom asista în cel mai scurt timp!

În cazul în care vă confruntați cu o urgență rutieră, și aveți nevoie de acest serviciu cât mai urgent posibil, nu este necesar să vă programați. Dacă, totuși, doriți să vă asistăm în afara unei urgențe rutiere, vă putem prelua solicitarea și ne vom deplasa în ziua și ora stabilită de comun acord.

În general, vulcanizarea unei anvelope durează maximum 30 de minute, însă acest aspect variază în funcție de suprafața afectată.

Timpul este o resursă prețioasă!

Puteți economisi timp și resurse financiare apelând la noi! În situația în care deplasarea nu mai este posibilă, vă recomandăm să rămâneți la locație și să ne apelați. De asemenea, în același timp, puteți evita timpul de așteptare în service-ul de roți. 

Autoutilitara noastră este complet echipată cu mijloace de ultimă generație, adaptate acestui serviciu. Utilajale noastre sunt metrologate, omologate și certificate conform legislației în vigoare. Iar dacă cel puțin una din anvelopele dumneavoastră a fost avariată fără posibilitatea unei reparații, o putem înlocui. 

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


  Trimite mesaj
  Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
  Call Now Button